Fashion Packshots

Fotografering & Post-production

Vi tilbyder kvalitetsbilleder af fashion produkter til konkurrencedygtige priser og har opbygget et effektivt workflow, specielt til modeindustrien, så produkterne fremstår ensartet og flot.

 

Usynlig Mannequin

Den mest brugte form for packshots indenfor beklædning. Den giver en mere 3D effekt og kan vise de rigtige former på selve stylen. Den bliver stylet, fotograferet og retouched til perfekt fremståelse.

 

Produktet bliver først dampet og klargjordt til selve fotoshoot. Derefter vil det blive korrekt stylet på mannequin og individuel lyssætning vil blive justeret før fotografering. Derefter vil den gå i postproduction til videre behandling af den grafiske del, hvor den vil blive tilpasset digitalt, så det fremstår symetrisk og der vil blive retouched ned til mindste detalje.

 

 

Nogle produkter fremstår bedre liggende fladt på bord og er specielt populær indenfor tøj til børn og unge. Vi sørger for at få detaljerne frem, så det får fylde og bliver mere crisp.

 

Produktbillederne vil blive fritlagt med f.eks. hvid baggrund, så de er lige til at sætte op på nettet.

 

Også velegnet hvis du skal have en masse billeder ordnet hurtigt og vil begrænse budgettet.

 

Flat

 

Ved specielt lædervarer er det vigtigt at fremhæve læderets struktur og de reflekterende genstande, så det ikke virker fladt.

Vi får produktet til at se indbydende ud med f.eks. forskellige lysretninger og baggrunde.

I den grafiske efterbehandling af billederne, bliver det farvekorrigeret og retouched, så produktet fremstår perfekt.

 

Sko og Tasker

 

Smykker, hatte, caps, fjer, briller, tørklæder, hair extensions, gaveartikler etc.

Ja, produktserien kan være uendelig.

Vi fotograferer og efterbehandler grafisk, så detaljerne bliver fremhævet og farverne flotte, så det fremstår professionelt og lækkert.

 

Accessories

 

© Packshotproduction.dk          Studio Location: RGB Gruppen  ·  Rugvænget 10 · 4100 Ringsted · Denmark        Telefon: (+45) 2366 3528         info@packshotproduction.dk

PROFESSIONELLE PACKSHOTS     ·     KVALITET TIL LAVE PRISER