Lidt om os

Vi er et fotografisk packshotfirma, som dagligt producerer produkt billeder til modeindustrien og andre erhverv.

 

Packshotproduction.dk er en seperat afdeling af og registreret under firmaet Morfars Bygservice ApS og benytter www domain packshotproduction.dk til markedsføring og branding.

 

Vi har opbygget et effektivt system, så vi kan tilbyde vores kunder kvalitetsbilleder til lave priser og hurtig levering.

 

Packshotproduction.dk har stor erfaring indenfor fotografering, lys, farver, mode og det logistiske forløb.

 

Vores studie har alle de moderne fotorelaterede redskaber til produktionen, samt diverse mannequiner o.lign.

 

Hos Packshotproduction.dk har vi både fotografer, grafikere og modeassistenter til produktionen.

Faciliteter

Udover alt det professionelle kamera og studieudstyr har vi giner/mannequiner i alle størrelser til kvinder, mænd, tween og børn, samt en masse anden udstyr til de mange forskellige opgaver.

 

I vores 200 kvm store fotostudie i industrikvarteret i Ringsted på Sjælland, håndtere vi store mængder af tøjkollektioner, samt andre produkter og har udarbejdet et gennemarbejdet arbejdsprocess, så det sikrer ensartethed fra gang til gang.

 

Vi kan også håndterer store objekter og benytter derved tilstødende 500 kvm lagerhal med 10 meter til loftet og porte til indlevering, samt gaffeltruck til flytning af produkterne m.m.

 

 

 

 

 

Klargøring

Efter modtagelsen udpakker vi produkterne og klargøre til fotografering, som f.eks. steaming, fjernelse af støv og pudsning af evt. blanke flader.

 

Fotografiske del

Foto shooting, hvor produkterne styles på mannequin o.lign efter kategori, så det får tøjet til at fremstå på bedste vis

Vi navngiver billederne fra hangtags på tøj og de bliver genmonteret efter brug, samt navngivning fra varebeskrivelser.

 

Grafiske del

Derefter går det til den grafiske process hvor også en stor del af arbejdet foretages.

Farvekorrektion, fritlægning, indredigering af f.eks. nakke og andre tøj-dele, samt ydermere en digital styling så det fremstår mere symetrisk og presentabelt og anden retouch.

 

Digital levering

Når billederne er klar kan de downloades fra vores FTP-server med det samme.

 

Efter din godkendelse af billederne, returnerer vi produkterne.

 

 

 

Vidste du........ at i de fleste tilfælde, bruges halvdelen af tiden i post-production (altså den grafiske del), for at producere et packshot billede.

 

Vi går meget op i at produktet skal se godt ud. Så der bliver lagt en del arbejde i selve foto-shoot for både lyslægning af produktet, samt alt det tekniske. Men en meget stor del bliver også lagt i post-production.

 

Det vil sige at der ikke kun bliver fotograferet, men billederne bliver også grafisk retouched af professionelle, så farver, dynamik og skarphed bliver tilpasset.

Ydermere er det vigtigt at produkterne i en kategori har en symetrisk ensartethed, så det bliver præsentabelt og i sidste ende mersalg til dig som kunde.

 

Derfor har vi både fotografer og grafikere tilkoblet en opgave.

Det er vigtigt at forstå tøjets mulige sammensætninger, samt at få folderne til at sidde rigtigt.

Simpelthen, hvad vil se bedst ud.

Så derfor har vi også stylist assistenter med på opgaverne.

Arbejdsprocessen

Billedbehandlingen

Fashion stylist

 

© Packshotproduction.dk          Studio Location: RGB Gruppen  ·  Rugvænget 10 · 4100 Ringsted · Denmark        Telefon: (+45) 2366 3528         info@packshotproduction.dk

PROFESSIONELLE PACKSHOTS     ·     KVALITET TIL LAVE PRISER