Produkter Generelt

Fotografering & Post-production

Vi tilbyder skarpe og farverige billeder af næsten alle slags produkter,  store som små. Vi har faciliteterne til at klare opgaven.

 

Meget populær er den enkle, men meget effektive løsning på hvid baggrund. Billedet bliver leveret klar til dit medie, så det er lige til at indsætte på webshop eller til brug i kataloger.

 

 

Inden foto optagelsen vil produkterne blive pudset og rengjort for eventuel støv og mærker. Ydermere vil det blive finpudset i post-production.

Der bliver altid foretaget farvekorrektion og kalibrering, så farver stemmer overens med produkterne.

 

Vi sørger for at billederne får det rette filnavn i overensstemmelse med varebeskrivelserne.

 

De færdige billeder vil blive leveret elektronisk og kan nemt downloades fra vores FTP-server.

Efter endt behandling vil produkterne blive returneret til dig.

 

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 2366 3528 eller e-mail.

I vores store studio på 200 kvm kan vi klare flere forskellige opstillinger ad gangen og vi har alle de fotografiske redskaber som skal bruges til at klare opgaven.

 

Vi håndterer almindelig størrelse af produkter i vores normale studio, men har også muligheden for at fotografere meget store objekter, hvor vi separat benytter tilstødende lagerhal i samme bygning.

Dette område har porte til lastbil og ca. 500 kvm særskilt areal med 10 meter til loftet med forskellige løftefaciliteter såsom gaffeltruck o.lign.

Skal der bygges et miljø op til en speciel opgaver. Ja, så har vi mulighederne.

Process Management

Faciliteter

 

 

© Packshotproduction.dk          Studio Location: RGB Gruppen  ·  Rugvænget 10 · 4100 Ringsted · Denmark        Telefon: (+45) 2366 3528         info@packshotproduction.dk

PROFESSIONELLE PACKSHOTS     ·     KVALITET TIL LAVE PRISER